Elkompaniet Svenska AB

Smakfulla kontor

Installation av realtidsinformation på Hyllie station

Byte av statisk och dynamisk trafikinformation på Alvesta station

Andreas utför installationskontroller

El-kompaniet utförde en totalentreprenad på Glasvasen

Här installerar vi en effektfull belysning på Jerntorget

Benny svetsar fiber åt Trafikverket

Installation av statisk och dynamisk trafikinformation på Malmö C

Montage av biljettautomat och trafikinformation på Triangeln

Henrik har fullt upp med arbetena inför det kommande bygget på Hornstekeln.

Vi hjälper Skanska och Skånetrafiken att bygga spårväg i Lund.

El-kompaniet firar 30 år!

Spårvägsstafetten i Lund
Vårt snabbaste lag var riktigt nöjda med en bra placering.

Vi är ett medelstort El­‐Tele installationsföretag.

El-kompaniet Svenska AB kombinerar det medelstora företagets resurser med det lilla företagets flexibilitet och engagerande personal. Vi på El-kompaniet är behöriga både inom hög- och lågspänning samt har certifikat för allt arbete vi utför. El-kompaniet har som målsättning att skapa långsiktiga relationer och leverera arbete i tid med hög kvalitet. Kontakta oss gärna för vidare information.

 

Våra kunder Mobil

Våra kunder

Skånetrafiken – El-kompaniet utför både konsultation, projektering samt el/telearbeten vid stationer, terminaler och busshållplatser i hela Skåne till Skånetrafiken. El-kompaniet utför även drift och underhåll samt periodisktillsyn över alla Skånetrafikens anläggningar.

Jernhusen Stationer – Är en av våra äldsta kunder. Vi är eldriftansvariga över Malmö C, då vi ansvarar för drift och underhåll av El – Tele – Data – Passage – CCTV – KNX. Vi utför även installation och service på deras övriga fastigheter och utrustning.

Jernhusen Depåer – Tillhör även en av våra äldsta kunde som vi utför nyinstallation samt service och underhåll till, i Lokstallet, Tvätthallen och Thorshall.

Euromaint – Har vi haft som kund i över 20 år, som vi utför alla förekommande El – Tele – Data arbeten till. Euomaint har verkstäder både i Malmö och Landskrona.

Forex – Har vi byggt ett flertal växlingskontor till, i Skåne och Köpenhamn.

PNO – Utför vi installationer, service och underhåll till. Vi har bl a installerat en tvättanläggning för lastbilar, belysning och diverse kontorsinstallationer.

Swemaint – Är en av våra äldsta kunder som vi har haft i över 20 år.  Vi installerar alla förekommande El – Tele – Data arbeten i Swemaints verkstäder som ligger i Malmö och Helsingborg.

Veksø – Har vi ett samarbete med gällande utrustning för infrastruktur och offentlig miljö, såsom väderskydd och ellipser till kollektivtrafik.

SJ – Utför vi diverse installationer till, i deras kundcenter, kontor och utrustning.

HSB – Har vi haft som kunder sedan 1990 och vi utför alla typer av installationer, reparationer och underhåll till, inom flera föreningar.

PEAB – Har vi gjort ett flertal elinstallationer till, bl a i Banhallen och plattformsinstallationer på Malmö C.

NCC – Utför vi fortlöpande stora entreprenader till – pågående är Äldsta Station (Kungalängan) samt tidigare utförda entreprenader såsom Glashallen, Centralhallen på Malmö C.

SSP – Har vi utfört diverse elinstallationer i O´learys, Burger King och Starbucks nyöppnade restauranger på Malmö C.

getITsafe – Är en av våra flera avtalskunder som vi utför nyinstallationer samt service och underhåll till av trådlös internetaccess på hotell, tågstationer och offentliga miljöer i hela Skåne.

Andra kunder är Jernhusen Verkstäder, Trafikverket, Malmö Stad, Gatukontoret och Servicekuben etc.