Elkompaniet Svenska AB

Smakfulla kontor

Installation av realtidsinformation på Hyllie station

Byte av statisk och dynamisk trafikinformation på Alvesta station

Andreas utför installationskontroller

El-kompaniet utförde en totalentreprenad på Glasvasen

Här installerar vi en effektfull belysning på Jerntorget

Benny svetsar fiber åt Trafikverket

Installation av statisk och dynamisk trafikinformation på Malmö C

Montage av biljettautomat och trafikinformation på Triangeln

Henrik har fullt upp med arbetena inför det kommande bygget på Hornstekeln.

Vi hjälper Skanska och Skånetrafiken att bygga spårväg i Lund.

El-kompaniet firar 30 år!

Vi är ett medelstort El­‐Tele installationsföretag.

El-kompaniet Svenska AB kombinerar det medelstora företagets resurser med det lilla företagets flexibilitet och engagerande personal. Vi på El-kompaniet är behöriga både inom hög- och lågspänning samt har certifikat för allt arbete vi utför. El-kompaniet har som målsättning att skapa långsiktiga relationer och leverera arbete i tid med hög kvalitet. Kontakta oss gärna för vidare information.

 

Passerkontrollsystem

Olika sorters fastigheter kräver olika nivåer av säkerhet och säkerhetssystem. Ett passagesystem ger dig full kontroll över din fastighet/lokal avseende tillträde, du styr själv vilka, hur och när personer ska få tillträde.

Hos oss på El-kompaniet kan du få hjälp med allt från projektering och installation till driftsättning och utbildning. Vi kan även sköta och administrera din anläggning.

Passagesystem

Att installera ett passagesystem är alltid en god investering och en funktionell lösning för företaget. Säkerheten kan hållas på en hög nivå, samtidigt som man slipper oroa sig för kostsamma byten av cylindrar och nycklar.

Den stora fördelen med en kodbricka är att den enkelt kan spärras i systemet, om den skulle komma bort kan den genast ersättas med en ny och säkerheten blir lika hög som innan.

 I passagesystemet bestämmer man enkelt vid vilka dagar och tider de olika kodbrickorna ska fungera på, men även i vilka dörrar. På så sätt får man en god kontroll över vilka personer som får vistas i lokalerna.

Passagesystemet administreras från en lättnavigerad och logiskt uppbyggd programvara som hanterar allt från en till 65 000 dörrar. Systemet kan även kompletteras med ytterligare produkter som t.ex. porttelefoner, tvättbokning, informationstavlor och integrerat inbrottslarm. Detta innebär att all administration kommer från samma programvara.

Porttelefoni

Med PA-59 från RCO får du en porttelefon och passageterminal i samma enhet. Behöriga personer använder passageterminalen för att passera dörren och besökare använder porttelefonen. Uppkoppling görs via det vanliga telenätet och som svarsapparat används en vanlig telefon eller mobiltelefon.

Kodlås

Kodlås är det perfekta alternativet till vanliga nycklar när många personer skall passera genom samma dörr. Det är smidigt och snabbt för den som är behörig samtidigt som det effektivt stänger ute alla obehöriga. För ansvariga på företaget eller bostadsfastigheten innebär installation av kodlås att man slipper en osäker och dyr nyckelhantering.

Kontakta oss för mer information.