Elkompaniet Svenska AB

Smakfulla kontor

Installation av realtidsinformation på Hyllie station

Byte av statisk och dynamisk trafikinformation på Alvesta station

Andreas utför installationskontroller

El-kompaniet utförde en totalentreprenad på Glasvasen

Här installerar vi en effektfull belysning på Jerntorget

Benny svetsar fiber åt Trafikverket

Installation av statisk och dynamisk trafikinformation på Malmö C

Montage av biljettautomat och trafikinformation på Triangeln

Henrik har fullt upp med arbetena inför det kommande bygget på Hornstekeln.

Vi hjälper Skanska och Skånetrafiken att bygga spårväg i Lund.

El-kompaniet firar 30 år!

Vi är ett medelstort El­‐Tele installationsföretag.

El-kompaniet Svenska AB kombinerar det medelstora företagets resurser med det lilla företagets flexibilitet och engagerande personal. Vi på El-kompaniet är behöriga både inom hög- och lågspänning samt har certifikat för allt arbete vi utför. El-kompaniet har som målsättning att skapa långsiktiga relationer och leverera arbete i tid med hög kvalitet. Kontakta oss gärna för vidare information.

 

Fiber

Fiberoptiska system blir allt vanligare i LAN-installationer efterhand som hastighet och säkerhetskraven ökar. Ett fiberoptiskt nät är i särklass den snabbaste tekniken för överföring av data. Fiberns kapacitet är näst intill obegränsad och nätet är dessutom driftsäkert.

 Traditionellt används fibernät där avstånden är för långa för koppar, såsom stamnät i en fastighet eller där risk för störningar finns.

 El-kompaniet installerar fibernät av alla förekommande typer och har en stor erfarenhet av alla fiberarbeten inom fastigheter samt infrastruktur. Vi utför allt från små uppdrag till stora entreprenader.

Vår personal som arbetar med fibernät har hög kompetens för dessa typer av uppdrag och naturligtvis lämnar vi mätresultat på alla våra installationer.

 El-kompaniet levererar kompletta kabelsystem och kommunikationslösningar från ledande tillverkare utifrån dina behov, förutsättningar och krav. Vi installerar också aktiv utrustning såsom switchar, mediakonverterare, routers m.m.

 Vi hjälper dig att projektera och installera datanät som motsvarar dina krav på säkerhetstänkande och planering inför framtiden.

Våra tjänster:

  • Förläggning av optoslang/mikrokanalisation inomhus och utomhus.
  • Blåsfiber.
  • Traditionell fiber.
  • Kontaktering.
  • Svetsning.
  • Felsökning av fibernät.
  • Projektering.

Kontakta oss för mer information.