Elkompaniet Svenska AB

Smakfulla kontor

Installation av realtidsinformation på Hyllie station

Byte av statisk och dynamisk trafikinformation på Alvesta station

Andreas utför installationskontroller

El-kompaniet utförde en totalentreprenad på Glasvasen

Här installerar vi en effektfull belysning på Jerntorget

Benny svetsar fiber åt Trafikverket

Installation av statisk och dynamisk trafikinformation på Malmö C

Montage av biljettautomat och trafikinformation på Triangeln

Henrik har fullt upp med arbetena inför det kommande bygget på Hornstekeln.

Vi hjälper Skanska och Skånetrafiken att bygga spårväg i Lund.

El-kompaniet firar 30 år!

Vi är ett medelstort El­‐Tele installationsföretag.

El-kompaniet Svenska AB kombinerar det medelstora företagets resurser med det lilla företagets flexibilitet och engagerande personal. Vi på El-kompaniet är behöriga både inom hög- och lågspänning samt har certifikat för allt arbete vi utför. El-kompaniet har som målsättning att skapa långsiktiga relationer och leverera arbete i tid med hög kvalitet. Kontakta oss gärna för vidare information.

 

BRF & fastighetsägare

Välkommen till El-kompaniets sida för bostadsrätter och fastighetsägare. Här kommer vi att presentar några förslag på tjänster som vi idag tillhandahåller åt våra nuvarande kunder inom området. Vi hoppas att detta kan vara något för er och välkomnar er som kund hos oss.

El-kompaniet har under många år servat bostadsrätter med våra tjänster inom flera områden, allt från större entreprenader till mindre servicejobb. Problem som uppstår i fastigheter med flera boende behövs ofta åtgärdas snabbt, där erbjuder vi snabb service med korta ledtider inom företaget.

Belysningsstyrning

Med närvarostyrning i gemensamma utrymmen kan man spara mycket el som leder till sänkta kostnader. Ljus endast när det behövs är ett enkelt sätt att sänka förbrukningen med upp till 60 %, det är optimalt i utrymmen som besöks i korta stunder, såsom trapphus, förråd, tvättstugor, källare, vindar och parkeringsgarage. Närvarostyrd belysning ökar säkerheten och komforten samtidigt som man spara energi och pengar. Energieffektiv belysning är en långsiktig investering med kort återbetalningstid.

Gemensamskötsel

I stället för att alla boende i fastigheten har varsitt abonnemang så kan man dela på ett gemensamt abonnemang, vilket leder till en minskad avgift. Detta innebär att man endast har ett nätavtal och ett elhandelsavtal som ger en större fördelar vid förhandling om elpriset. Med internmättning debiteras de boende för sin förbrukning men behöver inte tänka på fasta nätavgifter, myndighetsavgifter och eventuella administrativa avgifter.

Våra tjänster:

  • Servicejobb.
  • Data/tele installationer.
  • Energioptimering.
  • Nödljus/säkerhetsbelysning.
  • Passersystem med tvättidsbokning.
  • Brand- och utrymningslarm.

Kontakta oss för mer information.